Friday, July 2, 2010

Minggu Yang Sedap

Posted by Cinta Hatiku at 9:11 AM
Minggu ni ada minggu yang paling best..sebabnye hehari dating..start hari isnin sampai la hari khamis..dapat dating lebih kurang jam after cik abg balik kerja..terus je meet him kat times square, kat ampang point..kalau dia awal sampai rumah.. lebih..maka saya tunggu dirumah ajer ..kul malam baru gerak ke destinasi..dinner together gather .tapi kalau lewat..jumpa kat memana...pastu makan makanan yang sedap²..Alhamdulillah..syukur sesangat...gambar tak dapat amik..sebab camera terlupa letak kat mane ..gambar yang ada cuma gambar masa makan kat octopus sushi macam gambar makan kanvivo kat klgcc lagi kat mane ek..lupa la plak..tempat² tu tak pat amik gambar..so saya tunjukkan kat octopus sushi jer la..tapi ape² pun minggu ni minggu paling SEDAP walaupun PENAT tapi berbaloi²..semua ni dilayankan sebab next week cik abg takde kena pi kursusseminggu...so lagi tak nampak muka terus..walaupun sebelum ni cik abg sibuk..atleast, masa sy bangun nak buat susu ada gak nampak muka dia walaupun tengah tdo..syukur la dapat tgk..dari takde..tengok pun dah PUAS..walaupun tak dpt berbual..besok plak saya dah kena start packingkan baju dia..maka kerinduan akan bertandang dengan lebih kencang lagi..

lah..cecukup bersedih..kuatkan semangat..semoga segalanye selamat jom tengok picture makan..

ni toufu telur..nama dia tak pasti

Fried Glass Noodle pilihan saya

Chicken with cashew nut..Pilihan Aiman

Ni pilihan En Suami..kuah tu cam rasa singgang

Chicken Teriyaki

sedap sungguh meal kitorg semalam..nanti nak gi lagi
www.tips-fb.com

3 comments on "Minggu Yang Sedap"

sueella on July 2, 2010 at 1:17 PM said...

wah.. sedapnye.. terliur la.. hehe
cantik blog.. so colorful.. pandai pilih design template

biztoone on July 5, 2010 at 1:14 PM said...

peh. lapar la plak. wawaw

Cinta Hatiku on July 5, 2010 at 1:39 PM said...

ekekeke..banyak tp tak nyempat nak amik gambar..