Tuesday, July 6, 2010

Miss Him Day 2

Posted by Cinta Hatiku at 9:06 AM
Photobucket
serba tak kena







Photobucket
kerinduan tak tertanggung..







Photobucket
Ape perlu dilakukan








Photobucket
Cam nak demam pun ada


mungkin si mia dgn aiman tak rasacam mama dia rasa..sebab hehari pun diorg jarang dpt tengok papa dia..cam mama dia ni lain ckit..bukan sebab lain ek..selalu kalau cik abg balik lewat pun..time saya wat susu still nampak lagi muka papawalaupun tengah tdo..start malam td..terasa sesangat ketiadaan cik abg disisi..tdo pun tak lena..pusing kiri tak selesa..pusing kanan tak selesa..tak pernah rasa camni..dulu kalau balik kg without cik abg..takde la rasa camni..hopefully semuanye jer kat sana..risau sungguh..hal lain semua alhamdulillah saya leh handle..setakat anak²..sebelum ni pun handle sorg diri..cam smlm tdo agak lewat ckit..ngajar si aiman ..coz hari ni dia ada test spelling..perkataan yg kena eja ada lahDog,Eel danFish..nampak cam senang..tapi tah la..heharap budak umur tahun lebih ni bleh lakukan sebab dia lemah ckit dlm english..before this masa ujian ..semua A..kecuali english..tp lulus....biasa la hati ibu semua nak yang terbaik tuk anak mereka..

semoga minggu ni segalanye dipermudahkan..Amin
www.tips-fb.com

0 comments on "Miss Him Day 2"