Thursday, June 10, 2010

Lagenda Budak Setan

Posted by Cinta Hatiku at 10:06 AM
PhotobucketPhotobucketNovel Lagenda Budak SetanPhotobucketPhotobucket

Cerita Novel ni mesti korang dah baca kan dah lama gile cite ni..tersentuh hati masa baca novel ni..pastu siap ada sambungan lagi..sambungan pun saya baca gak..dan saya amat minat hasil karya ahadiat akashahPhotobucket..tak sangka plak nak dibuat movie..normally novel kalau dibuat movie biasa fail laa..tapi kali ni arahan Sharad Sharan..tak la mendukacita kan..walaupun ada lakonan pelakon ada yang tak mantap..dan quality gambar cam tak best..sorry bukan tgk cd ek..ni tgk wayang..mungkin budget kurang kotpastu sudut focus tu cam tak menjadi..konon nak focus muka je la..tp cam tak cantik plak sudut yg diorg amikmungkin feel pelakon kurang kot

PhotobucketPhotobucket Lagenda Budak Setan Via MOVIEPhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket Tengok katPhotobucket Alamanda Putrajaya PhotobucketPhotobucket

masa tgk wayang cite ni saya berdating dgn cik abg berdua jer tau..ai like..selepas selesai interview kat putrajaya..pasal interview tu next entry saya cerita...ape ape pun saya suka lakonan que haidar..terbaek wookk mantop sebiji menjiwai watak dlm novel tu..dan tak lupa Fazura..yang cute tu..hahaha..ape ape pun kite tunggu sambungan kedua kat panggung nanti ceh mcm saya plak yang nak terbitkan

For this movie saya bg Bintang PhotobucketPhotobucketPhotobucketjer..sebab pelakon yang bawak watak ayu after plastic surgery tu cam keras ckit..and watak farid kamil pun kurang menyerlah..
www.tips-fb.com

0 comments on "Lagenda Budak Setan"