Tuesday, June 29, 2010

Doing nothing & BUSY doing nothing

Posted by Cinta Hatiku at 12:32 PM
Photobucket
Doing nothing is better than being BUSY doing nothing






Photobucket
kenapekah..apekah



Kerja GILERFirst of all doing noth­ing ni ada makna yang saya nak ketengahkan..antaranye adalah

Relax doing nothing
bile korang penat buat kerja..relax la kejap..hilangkan stress..tanpa buat ape² ..bagus tuk kesihatan..

Lazy doing nothing
yang ni takleh diguna pakai..jangan amalkan

Enjoydoing nothing
bile dah enjoy doing nothing..tu yang menjadi jadi tu..takde keje ckp BUSY..BUSY doing nothing..haih~

ape pendapat korang pada saya doing nothing ni bleh but for a while..tp kalau dah SIBUK kan diri sangat for doing nothing..tu tak patut la..ape² pun renung² kan lah..
www.tips-fb.com

0 comments on "Doing nothing & BUSY doing nothing"