Thursday, May 6, 2010

Kari Kepala Ikan RMB

Posted by Cinta Hatiku at 12:49 PM
semalam tepat jam 5 petang cik abg dah tunggu kat bawah opis motif kononnye nak dating sambil makan sup tulang merah kat USJ tapi seblum nak berdating..saya dah pesan semua kerja kena siapkan dahulu..sampai rumah mcm biasa la angkat jemuranPhotobucket pastu terus gi mandiPhotobucket ..pastu basuh baju..masa tengah mandi tu terdengar cik abg mengajar aiman buat homework ..kali ni kali ke cik abg mengajar aiman sebab semalam cik abg cuti..biasanya saya yang mengajar..sebab papa dia balik keje selalunye dah lewat malam..anak² dah tdo pun..so everything saya kena buat sendiri..kekadang mengeluh gak kat cik abg hehehe..sebab saya pun berkerja jugak ..tapi nak buat camne kan..tempat kerja baru..so kena la kerja bersungguh sungguh..demi anak dan isteri tercinta ..yang best nye semalam..semua nye siap cepat..cuma saya tak menyapu je semalam tapi plan nak ke USJ tu tak jadi..TAPI ada plak rancangan ke cik abg..dia ajak ke bukit bintang nak makan kari kepala ikan katanye..sambil bagi hints rupa nye saya teringat yang saya janji nak belanja cik abg makan kari kepala ikan..ingat dia dah lupa saya pun buat buat lupa la..so ke sana la kitorg tuju..dapat gak la saya makan subway..order take away..mengidam la katakan

Subway menu no

Kari Kepala Ikan RMB Melatop

sedap gile makan semalam..kepala ni je dah RM30 ..HoHoHo..licin duit mak nyah..nasib la bulan ni masyuk lebih..dapat commission..terima kasih BOSS ..dah tu sempat plak mencuci mata lagi tengok kasut and baju..sampai rumah jam 10 budget masa baekkk..pastu ape lagi TDOOO laaa next time date lagi..banyak entri sebenarnye..to mama luqman..sabaq yer..tag anda akan saya jawab nanti

www.tips-fb.com

0 comments on "Kari Kepala Ikan RMB"