Wednesday, December 9, 2009

Celebrate my Mother In Law Birthday..

Posted by Cinta Hatiku at 1:34 PM
last week gi KLGCC (Kuala Lumpur Golf Country Club) tempat cik abg berkerja..celebrate his mother birthday..mkn free lg punihikhik..huhu..sebabnyer..hubby memang dpt voucher mkn kat cafe RM300 permonth..biasanye dia tak mkn kat ctuPhotobucket..motifnye..nak mkn nasi..so dia mkn kat kantin staff..ni pun free gakPhotobucket..so voucher tu digunakan bile bini dia ni terasa nak mkn steak..or malas nak masak..gelakgulinghahaha..
PhotobucketNenek & MiaPhotobucket

PhotobucketUncle Dey & MiaPhotobucket

celebrate pun bkn besar besar..cuma hanya nak mengembirakan nenek ajerPhotobucket..kat bawak ni makanan yg kitorg order..sedap tau mkn kat KLGCC ni..so kalau sesiap nak try..tempat dia dekat dgn Pusat Sains Negara..kalau dr lebuh raya DUKE..terus jer..after tol ikut sri hartamas..terus ajer..sampai nampak sign KLGCC..sampai la kat tempat tuPhotobucket..harga pun takde la mahal sgt..mcm tenderlion steak tu harga RM38..tapi berbaloi laPhotobucket..mkn pun sedapPhotobucket..Photobucket..pasni nak cuba kat tempat diddy and Miyen cadangkan..ada jual steak gak..portion dia pun besar..tp harga murah..so bile dah pegi nanti sy comments..patut ke tak patut pegi..

PhotobucketFish And Chip Photobucket Pilihan AimanPhotobucket

PhotobucketTenderlion steak Photobucketpilihan sy, nenek dan miyenPhotobucket

PhotobucketLamb ChopPhotobucket Pilihan Cik AbgPhotobucket

PhotobucketChicken Chop Photobucket Pilihan DiddyPhotobucket

www.tips-fb.com

0 comments on "Celebrate my Mother In Law Birthday.."