Thursday, December 31, 2009

Hari ini dan Semalam

Posted by Cinta Hatiku at 9:02 AM
Semalam layankan si aiman tengokPhotobucket (Alvin & The Chipmunks)..pastu continue tgk Photobucket (AVATAR)..tapi Avatar tengok separuh jer..sebab dah mengantukPhotobucket..pastu harini supprise betul..aiman bangun tanpa dikejutsengihnampakgigi..mungkin disebabkan leteran mama dia setiap hari ..so, dia pun gahkan diri tuk bangun dr tdoihikhik..motif saya bitau dia kalau bangun lambat mama tak nak sekolahkan aimanPhotobucket..biasanye ibu² yg excited nak anak sekolah..anak yang malas sekolah..ni terbalik plakgelakguling..sebenarnye tu motivasi yg salah..jgn tiru yer pepuangelakguling..so, after bangun tu terus dia ckp dgn saya..

Aiman : Mama..aiman dah tak bangun lambat dah..aiman dah boleh sekolah kan mama
Mama : Hmm..bagus la..tapi lepas ni bangun tdo terus mandi yer sayang..sebab isnin ni abang nak sekolah dah
Aiman : Okey mama..(sengihnampakgigisambil tersenyum)..mama adik ni tak nak bangun la mama..
Mama : eh nape kacau adik tdo..
Aiman : Mama..semalam adik tdo lambat eh mama
Mama : Adik bangun semalam kul 2..sian kat adik tu ngantok lagi..
Aiman : Ape la adik ni..Nanti takleh sekolah kang..
Mama : erk..(terkedu kejap)

aduhai..memacam anakku sorg ni..dia kena kan kite balik plakadus..makne nye dia alert la ape yg mama dia bebelkan tetiap hariihikhik..masa on the way nak hantar aiman..dia pesan kat mama dia..jangan balik lambat..harini nak pergi makan kat tempat keje papa..wah ingat plak harini nak countdown Photobucket kat KLGCC..bertuah punya anakgelakguling..(nama pun aiman ~ yang bertuah) sesungguhnye kamu memang selalu bertuah anakkuihikhik..sebut pasal KLGCC..harini ada countdown 2010menarikat KLGCC..dapat jugak pass masuk..yang penting bukan countdown Photobucket lagi..Ape yang penting Kerjasama..ape plak ke wonderpet niihikhik..yang penting adalah..Photobucketmakan sedap..huhuPhotobucket..cuma rasa segan la..sebab yg datang kat sana mostly VVIP..siapa la kite ni kanPhotobucket..hehehe..bercite pasal nak gi countdown Photobucket ni..cik abg ada hantar Photobucket kat saya..Photobucket nye berbunyi begini

Photobucketsila bawak aiman dan mia ke tempat keje saya pada pukul 9 mlm 31 dec nie yer...jgn lambat yer....datang memakan bebanyak....makan mewah woooooo....ada magician...ada live band...ada ps3 console...ada lucky draw...ada mercun...memacam lagi arrr.....best punyer...pakai lelawa yer....seseksi gitu...feeewiiittttttttt...ihikhikhehehehehehehePhotobucket

sabo jer la kanihikhik..ape pun akan dituruti.. lagi..malam ni saya ada kejutan buat suami tersayang..sebab this year..kitorg tak pi honeymoon..so, kejutan nye biarlah rahsia..nanti saya Photobucketdate entri pasal hadiah honeymoon..huhu.. lah..
www.tips-fb.com

0 comments on "Hari ini dan Semalam"