Thursday, November 19, 2009

Happy 5th Anniversary..!!!

Posted by Cinta Hatiku at 9:20 AM
Sesungguhnye saya la org yg paling bahagia pada hari ini..ihikhikhehehe..nak tau kenapePhotobucket semua ni sebab hari ni adalah hari ulang tahun perkahwinan sy dgn cik abg tersayang..hurm..Alhamdulillah..dah masuk tahun kitorg ni mendirikan rumahtangga love..as usual..sy tengah pikir ni Photobucket..apekah kejutan yg sy akan dapat Photobucket..hahahagelakguling demanding tul..anyway..my gift from hubby dah dpt pungjelir..cik abg ni belikan last weekend Photobucket..mahal pun tak la mahal..murah pun tak la murah Photobucket jejak gak 4 ratus..ihikhikekekeke..sy nye hadiah..tunggu dilain posting..gelakgulinghahaha Photobucket nak say something kat cik abg tersayang..walaupun dah ckp..ihikhikhehehe

Photobucket B..TERIMA KASIH YE SEBAB BELIKAN CAMERA TUK AYANG Photobucket
Photobucket LOVE YOU SO MUCH DEAR Photobucket


PhotobucketNi la gambar camera nyer..buy 1 free 2..ihikhikekeke..Photobucket

so..hari ni tak tahu ape plan cik abg ni..coz every year ada jer kejutan yng dibuat..tapi yg kelakar nye setiap kejutan mesti di spoil kan oleh bini dia sendiri..gelakgulinghahaha..mane taknye..dah tau org nak wat kejutan..tak payah la sibuk tanye kan..just wait and see what gonna happen..tp sy ni..jenis gelojoh siul hehehe Photobucket..sendiri mau ingat la Photobucket..bukan ape..excited sangat..sampai tak henti tanye..sampai cik abg ni geram jer dgn wife dia yg cute and kepoh ckit niePhotobucket....nasib kat tempat awam..kalau tak dah di wresling nye time tu gak..gelakguling hahahaha..jadi kesimpulannya..arie ni..sy nak tutup mulut diam ni tanpe bertanya ape² Photobucket ..and last wish to my hubby and myself..


Happy th Anniversary
PhotobucketPhotobucket Moga Hubungan ini Berkekalan Hingga Hujung Nyawa..Amin. PhotobucketPhotobucket
www.tips-fb.com

4 comments on "Happy 5th Anniversary..!!!"

Mummy Dasy on November 19, 2009 at 10:48 AM said...

Happy 5th anniversary, semoga berbahgia & berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknye

Cinta Hatiku on November 19, 2009 at 10:58 AM said...

tq tq..

N00N.aini ۞ on November 19, 2009 at 9:41 PM said...

noon kan sumpie skrg mcm ta percaya dh 5 years sis kawen...
kalo mcm tuh dh lama gak la kan noon kat YM tuh..
aHaHaHaHa...

niway sis hepi anniv!
wish eu all happy alwiz wif those wonderful babies...
mwah!

papa ada kasik hadiah kat mama...
mia ngn aiman kasik hadiah tak kat mama ngn papa nih ?
HeHeHeHe...

Cinta Hatiku on November 20, 2009 at 12:49 PM said...

kewujudan diorg jer dah memadai NuN..hehehe..