Monday, December 28, 2009

Perkembangan Semasa

Posted by Cinta Hatiku at 8:56 PM
seronoknye bile tgk mia dah pandai duduk tanpa bantuan..dan lebih menyeronokkan lagi bile..her st word keluar dr mulut yg cute tu so sweet..sepatutnye progress tuk baby duduk tanpa bantuan dan st word start age months..tapi mia ni bulan pun blum masuk lagi.. supprise tul mama dia tgk..hmm..nak tau ke st word mia ape before that kite tgk pictures acha mia dudukrindu..oh lupa ..acha mia ni..aiman yg gelarkan..sepatutnye Mia Aisy Syafiah tp aiman tak reti sebut..bunyi jd mia acha mia..so panggil la acha miaihikhik

acha mia st picture duduk without my help

Excited..bile mama dia nak amik gambar

cute girl..

Photobucket
kalau nak tau..st word mia her first word adalah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Photobucket
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ihikhikni la st word mia..terharu sungguh.. ada perkembangan terbaru..akan di date..nak sleep ngantok dahjelir..daa
www.tips-fb.com

3 comments on "Perkembangan Semasa"

Mummy Dasy on December 29, 2009 at 10:21 AM said...

huhuhu jelesnye nape MIA leh sebut... budak 2 tu 1st word ayah,mummy dah 1y++ baru reti mule2 AMI..AMI

biztoone on December 29, 2009 at 10:33 AM said...

haha suspen nye.. sooo cummelllllll..

Cinta Hatiku on December 29, 2009 at 4:23 PM said...

sebab senang la nak sebut mama..before this dia sebut ma jer..bile dia dah sebut mama..baru gempak..hahaha