Monday, December 28, 2009

Shopping

Posted by Cinta Hatiku at 4:28 PM
Last weekend ..masa dihabiskan dengan ber shoppingmenari dari hari jumaat after semayang jumaat sampai la hari ahad..hari ni cik abg dah start keje..saya jer tak start keje lagisengihnampakgigi..motif ihikhik..takde babysitter nak jaga budak duorg ni..so harini hari untuk merehatkan diri niPhotobucket..after kemas memasak dan segala urusan dah settle..masa tuk tdo ..pastu macam malas jer nak bangun dr tdo..tapi sicomel mia dah golek² sebelah mama dia ..terpaksa la bangun..dah takde menda nak buat..duk depan pc..ape lagi date blog la..bercite pasal shopping..ye la topic pun shopping .. takkan nak cite pasal jiran sebelah plakgelakguling..

Part Shopping @ Ampang point..
st day shopping hari jumaat..kat sana shopping kasut mia..kasut sekolah aiman..cik abg belikan perfume tuk wife tersayang..ape lagi ek..tah la dah lupa plakadus..short memory lostgelakguling..selain tu biasa la jenjalan cr makan..tengahhari tu lunch kat ..after hubby solat jumaat baru gerak..minum petang di ..dinner di tesco ampang ..pekena tomyam thai..

Part Shopping @ Sogo ..
nd day shopping on saturday..kat cni shopping beauty product..pasni kalau nk beli crabtree & everly beli kat sogo jer..sebab kalau purchase RM100 dpt voucher sogo RM10..voucher tu leh la shopping baju ..beli kat KLCC tak dpt aper pung..pastu gi pasar malam jalan TAR..mkn laksa penang, rojak, popiah, kopok lekor..sambung jalan lagi ..cari sabun EUMORA..sabun yg kecik molek..harga RM95 satu bar mahal gile..tapi sabun ni bagus tau liang roma muka jadi halus..sambil tu memutihkan kulit..kalau kulit yg sensitif ker..pakai sabun ni..Insya Allah mesti ok pasni..sebab kitorg Suami Isteri..dah try la..berani comment..sebelum balik tu kitorg singgah kat Burger King..melantak plak kat ctugelakguling..

Part Shopping @ Jaya Jasco Maluri..
rd day shopping on sunday..kat cni plak beli bebarang cik abg ..beli baju dan seluar keje..ye la time ni la shopping baju dia..coz baju & seluar lelaki ni mahal..takde yg harga bawah RM100..bile dapat offer 70% pun harga still RM50 ke atas..sambil tu cari stroller baru tuk mia..so abg dia nanti leh share pakai..(sometimes, aiman ni malas nak jalangatai..) sambil tunggu seluar cik abg di potong kakinyer..mama dia carikan baju dan seluar tuk aiman..pas settle bayar kitorg makan kat food court..

sampai licin mkn sizling yee mee aiman mkn

acha mia siap joget canggung

tu jer tuk this weekend..ada masa terluang Photobucketdate blog lagi..banyak cite nak share ni ihikhik..
lah..
www.tips-fb.com

0 comments on "Shopping"