Monday, October 26, 2009

Kesihatan

Posted by Cinta Hatiku at 4:52 PM
lamanye tak tgk makan ..windu gile semua tu..tp post kali ni bukan nak cite pasal tgk ..tapi nak cite pasal keadaan kesihatan..Sejak kebelakangan ni asyik sakit jerPhotobucket..bukan sakit teruk mane pun..cuma pening jer..memula ingat migrain..tp bile dah mcm nak pitam tu dah lain dah..risau pun ada..so gi tuk dapatkan rawatan..dapat la ubat..penuh saya..Photobuckethehehe..


PhotobucketNi bukan ubat Photobuckettp Photobucket vitaminPhotobucket Photobucket

rupanye saya kekurangan zat Photobucketkot..makan benda tak berkhasiat kot..tah la..tapi risau gak sebab rambut dah banyak keguguranPhotobucket..ckp dgn doktor dia kata dia pun mcm tuPhotobucket..ish ape la doktor ni..kalau tak makan vitamin B, zat besi, Ascorbic Acid, Asid folic..mesti tingtong nye saya jadinye..

si bujang sorang ni pulak satu kes..weekend arie tu gasak sgt makan satu badan gegatal..selalu tak jd mcm niPhotobucket..teringat plak kata my aunty..dia ckp when someone kena mcm ni..dia punya darah dlm badan dah beracun..something like that la..mcm last month masa fasting..kan hubby kena mcm tuPhotobucket..tp gambar tak disiarkan laPhotobucket..ni turn aiman plak kenaPhotobucket..cian tull..nangis mintak tolong garukan..huhu..pas jumpa doktor dan makan ubat terus kurang..benda ni remind me kat someone ..pepaham la org tu kan..dah kena hari raya arie tugelakguling..

Photobuckettgk la sian tgk aimanPhotobucket

tu la akibatnyePhotobucket..tapi dah ok dah..cuma nak tanye la pendapat ibu²..si aiman ni sejak dua menjak ni..after kejadian membawa aiman ke opis..sekarang ni dia dah takmo gi umah pengasuh..nak ikut gi keje plakPhotobucket..aduhPhotobucket..setiap pagi nak anto mesti nangis sampai termuntahPhotobucket..Photobucketany suggestionPhotobucketPhotobucket Huaaa..tension tul..kay la nanti Photobucketdate blog lagi..Photobucketbye..
www.tips-fb.com

3 comments on "Kesihatan"

NUNaini ۞ on October 27, 2009 at 1:38 AM said...

aHaHaHa...org dh agak dahhhhh...
bila start bace jerk part aiman gatal2 tuh kompom mesti ada nama kita nnt...

tup-tup gerak cursur kat "someone" tuh truss terpampang nama blog org...
gelak laaa..
aaaa kena mcm kita org nnt baru taw...akekeekeke...

ermmm darah dh beracun eh...
taklih derma darah la mcm nih...
aHaHaHa...
dh mcm pembawa virus H1N1 plak...

tp nun nyer ada lg sket2...
kena slaloo sapu krim & still lg berpantang...
ayam owh ayam aku merinduimuuu..
wakakakakakaka....

takper-takper sabar nun...
nnt sok muka x cantik masa majlis...

eh nangis sumpie muntah?
kesian aiman...

Cinta Hatiku on October 27, 2009 at 11:07 AM said...

wakakaka..tau takpe..tapi darah beracun tu kejap jer..bunyik mcm bahaya gile kan..pastu jgn la terdedah kat matahari sesgt..nanti menjadi..mcm hubby..lambat baik..

Cinta Hatiku on October 27, 2009 at 11:07 AM said...
This comment has been removed by the author.