Tuesday, October 6, 2009

Past Few Week Entry..

Posted by Cinta Hatiku at 5:15 PM
lama tak Photobucketdate blog..huhu..ni nak post entry ckit..hal² yang dah lepasrindu..nak tepek ckit picture pasal aiman dan mia..ihikhikhehehehe..

PhotobucketAbout Aiman Arlyn Syuwari dibulan puasa dan dimusim perayaanihikhik..tak banyak Photobucketload picture..ni jer yg ada..sebab Photobucketdate kat opiss nidiam tapi yang paling best..si aiman ni buang puasa cuma 5 hari ajerlove..tengah nak pikir nak bg ape sempena dia puasa..and hadiah ape for his next coming birthdayPhotobucket

PhotobucketPhotobucketSuka tul dia dapat main bunga api..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobuckettolong aunty mimas dia wat kuih rayalove..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketNi la hasilnyelove..chomey dan Photobucket sedap tau kuih raya ni..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketNi cite pasal Mia Aisy Syafiah plak.. Photobucketload picture yang amik pakai Photobucket ..pepaham la yerr..Photobucket

PhotobucketPhotobucketSatu hari Photobucket dihari raya..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketEhPhotobucket Sofa baru ker ni..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketMacam sama jer dengan baju qaisara..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketIskPhotobucket Nangis plak.. dia yag tiru kiterPhotobucket..PhotobucketPhotobucket

tu jer serba sedikit tentang budak berdua ni..ada masa Photobucketdate lagi..

www.tips-fb.com

0 comments on "Past Few Week Entry.."