Thursday, October 15, 2009

Kerja Baru

Posted by Cinta Hatiku at 5:53 PM
Lupa nak bitau korang yang saya ni dah bertukar tempat kerja Photobucket ..dulu nak g keje jauh gile Photobucket ..sekarang dekat jer dengan umah (walking distance) ..kire senaman dipetang hari ler niPhotobucket ..bile hubby sy tak dpt amik..kat opis baru ni start 1hb October arie tu..kire best la gak..bile takde keje bleh ber tenet japihikhik ..huhu…kekadang tu siap sempat Photobucketdate blog lagiPhotobucket wakakakakagelakguling

Time kerja 9 hingga 5 petang..sepatutnye skrg ni..dah balik keje..tapi dok tenet jap baru balik Photobucket..alah jalan kaki 5-10 min sampai ler umah..kat cni sy wat HR dgn account..admin pun kira skali..ape nak wat..kalau nak gaji besor kena la buat semua..alah keje pun tak banyak sgt..sebab staff ada brape org jer..

Hari ni banyak benda nak kena buat..salah satunye nak renew lessen dgn Petronas..aduhai Photobucket ..ingat senang sebab tinggal renew ajer..rupanye banyak keje sebab lesen dgn petronas dah lama mampos..hampir 1 tahun..should be 2 bulan dah kena renew..alahaiPhotobucket sabo jer la Photobucket..Photobucket lah..ni nak wish ckit..gambar amik kat KLCC last weekend..masa bawak aiman gi mandi kat swimming pool KLCC..nanti Photobucketdate lain posting Photobucket..

PhotobucketPhotobucketHappy Deepavali..Untuk Yang Menyambut Perayaan niPhotobucket..PhotobucketPhotobucket

Petang tadi kul 4 keluar gi ING jap..nak inquiry pasal medical benefit tuk staff..letih tul arie ni..ni dah kemas beg..nak balik pun..sebab anak² ku sedia menunggu di rumah pengasuh..Photobucketsemua ..Photobuckettata..

www.tips-fb.com

0 comments on "Kerja Baru"