Thursday, October 8, 2009

Hadiah Tuk Si Chomey Yang Berpuasa..

Posted by Cinta Hatiku at 11:28 AM
Photobucket
kali ni Photobucketdate lagi dgn cite terbaru..
Hahahagelakguling title macam gempak ajer..padahal hadiahnye ciput dan murah jerPhotobucket..syyy..diam jgn bitau aiman tauihikhik..sebab budget mama dia lari this month..sebab kerja tak cukup sebulan..meh tgk hadiah nye..

Photobucket
mari saksikan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Photobucket
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PhotobucketPhotobucketTaraaaa..Box Ben 10..tapi ape dalam diafikir..PhotobucketPhotobucket
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Photobucket
suspender ajer la mama aiman ni..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PhotobucketPhotobucketEleh..ingat ape tadi kanPhotobucket..Jam Ben 10 Photobucket ajerPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketTgk la..Photobucket senyum ajer..menghargai tauPhotobucketPhotobucketPhotobucket


actually dia yg mintak masa seblum raya lagi..so, ckp la dgn dia..kalau nak jam Ben 10 kena puasa..heheheihikhiktu la umpan dia..nasib tak mintak memahal..

Photobucket lah pada semua follower blog sayaPhotobucket(macam ramai pun) Photobucket..dan pada yg ada jenguk blog sy..sy nak keluar lunch jap lagi..kerja kurang ckit arie ni love bos outstation kat jb..nanti sambung lagi Photobucket.. bile free sy Photobucketdate blogPhotobucket..huhu (mengular ajer keje sy ni)gelakgulingwakakakaka..alah janji kejer sy dah siap..bos takkan marahPhotobucket..kan bos kan..'”OMG bos baca blog sy ker Photobucketjgn marah yer bos..Photobucket Photobucketsemua..Photobucket next time..
www.tips-fb.com

3 comments on "Hadiah Tuk Si Chomey Yang Berpuasa.."

Mummy Dasy on October 8, 2009 at 3:38 PM said...

wat suspen jek.... tapi lawa

Cinta Hatiku on October 8, 2009 at 5:23 PM said...

hikhikhik..tu la pasal..suspender tu yg penting..tah spender sape tah ekekekeke

Eryati on October 10, 2009 at 12:18 PM said...

hepi besday to Aiman...moga panjang umur+murah rezki+sihat selalu+ceria selalu