Friday, October 9, 2009

Happy Birthday To Aiman Arlyn Syuwari

Posted by Cinta Hatiku at 1:43 PM
Happy Birthday Myspace Comments

Hari ni Photobuckethb October 2009Photobucket adalah Photobucketbirthday aimanPhotobucket love..tapi celebrate nye malam tadiihikhik..sebab maybe petang ni pas balik keje, nk pack barang masuk pastu balik kg..ada kenduri tahlil arwah abah kat pasir gudang..
So rancangan nak celebrate birthday PhotobucketPhotobucket arie dibatalkan..Photobucketseronok la anak bujang tu bila tahu nak celebrate birthday PhotobucketPhotobucket dia..adik dia pun seronok gak..tp seronok dlm ajer..YukPhotobucket tengok picture yang saya semalam..

PhotobucketPhotobucketStrawberry Fresh Cream Cake Photobucketsiap ada gambar spiderman lagiPhotobucket..PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketMenu Photobucket Nando's..NyummieeePhotobucket..PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketSesi Photobucket menikmati Photobucketmakanan dan suap menyuap..PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketNyumieePhotobucket SedapPhotobucket kata Aiman..PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketSesi cium plak Photobucket ..PhotobucketPhotobucket

Photobucket suami/isteri suap menyuap Photobucket dan cium mencium dah Photobucket takleh paste ihikhik..malu la Photobucket ..ehPhotobucket ada ke picture tu Photobucket..tu la picture yang leh di pamerkan dlm blog ni..walaupun dah wish kat aiman pagi tadi..still nak wish kat blog gak..
Photobucket
PhotobucketPhotobucketAiman Arlyn Syuwari yang ke Photobucket PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketSemoga Panjang Umur dan Murah RezekimuPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketMama,Papa dan Mia PhotobucketSayang Sangat kat AbangPhotobucketPhotobucket
www.tips-fb.com

0 comments on "Happy Birthday To Aiman Arlyn Syuwari"