Friday, October 30, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Posted by Cinta Hatiku at 2:42 PM
Online contest ~ Senyuman Ceria Si Comel is brought to you by:
PhotobucketPhotobucketSmileykidz PhotographyPhotobucketPhotobucket

WahhPhotobucket..dah 2 bulan miss contestPhotobucket..kali ni takmo miss dah..ihikhikhehehe..yer la sibuk dgn keje lain..pastu kat plak wat hal..skrg ni nak balas dendam..gelakgulingwakakaka..
Photobucket
Yuk!! kita tgk picture tuk contest ni..



PhotobucketMia Aisy SyafiahPhotobucket
PhotobucketAge 6 MonthsPhotobucket

Skrg ni Mia dah masuk 6 bulanPhotobucket..dah pandai meniarap dan memusingkan badan dia..ihikhikhehehe..dah tak tdo kat katil lagi dah..bentang tilam kat bawah jer..risau laPhotobucket..takut jatuh..one more thing.. she has a new habitPhotobucket...suka buat buih ..cute gilelove..tapi sememeh la satu muka dgn air liur dia yang masam tak hingatPhotobucket..huhu..when i Photobucket her....masam dia tu..hish..buat tak tdo malamihikhik..


PhotobucketAiman Arlyn SyuwariPhotobucket
PhotobucketAge 4 yearsPhotobucket

tengok la telatah dua chomey niPhotobucket..si aiman plak skrg dok nyanyi sambil main gitar baru dia jer..tah kod ape tah dia petikPhotobucket..takpe la..everyday is learning processPhotobucket..nanti lelama mesti pandai gile..ihikhikhehehe..actually koleksi picture diorg ni banyak..cuma ni jer dpt di tunjukkan..sebab ni jer yg ada dlm my ..yang lain semua dlm kat .tension tul takdpt load picture lain..semua ni sebab my monitor terbakar..sampai skrg tak beli lagi..ihikhikhehehe (budget takde katanyer)..gelakguling..wakakaka..anyway rasa² leh menang kerPhotobucket tak menang pun takper..atleast kite mencuba kanPhotobucket kat bawah ni details about this contest..

Photobucket
Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Photobucket
Cara2 penyertaan?

PhotobucketJadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
PhotobucketLetak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
PhotobucketBuat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
PhotobucketKemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
PhotobucketJangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
PhotobucketDalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
PhotobucketAMARAN: no link back will be disqualified
PhotobucketBila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
PhotobucketTetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

PhotobucketTerbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
PhotobucketAnda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
PhotobucketDalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
PhotobucketKalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
PhotobucketEntry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
PhotobucketKeputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
PhotobucketPenyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
PhotobucketSMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
PhotobucketSMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
PhotobucketSebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
www.tips-fb.com

1 comments on "ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL."

~nannoor on November 8, 2009 at 3:20 PM said...

Jgn risau...entry u I dah count in. :)

(tp pelik jugak nape commment i x lekat, blogger kah?)