Tuesday, September 1, 2009

Di Hari Kemerdekaan..Ada Orang Tak Puasa..HuHu

Posted by Cinta Hatiku at 1:17 AM
HeHeHeihikhik..title jer dah tau sape tak puasaPhotobucket tapi kan..bukan sy sorang jer tau tak puasa Photobucket..ada la org tu pun tak puasagelakguling..sy tak puasa bersebab Photobucket..tapi org tu tak puasa pun bersebab Photobucket..sebab² nyer :-

Photobucket Lepas sahur kena food poisoning..
Photobucket dah tu keluar plak Photobucket bintat memerah satu badan
Photobucket bintat jer takpe..gatal dan bisa nye..”OMG" dia saja yang tahu Photobucket
Photobucket kul 8pg gi pastu bg Photobucket injection untuk ilangkan rasa gatal dan bisa tu Photobucket..
Photobucket disebabkan injection tu maka terbatal la puasa Photobucket tu kanPhotobucket

cite² pasal orang tu..korang tau ker org tu fikir ..tu siapaPhotobucketPhotobucket..HeHeHeihikhik dia adalah hubby sy Photobucket cian tau tengok dia semalam pas kitorg balik dari seremban hantar brg kat customer..Photobucketkena pun after makan kat bandar tun razak..sahur kat gerai makan kat ctu..my aunt kata..semua tu pasal PhotobucketseafoodPhotobucket..bile tanye kitorg memang ada makan tomyam seafood..tp yang heran sy pun makan gakfikir pelikkanPhotobucket..sampai la malam ni pun still gatal dan satu badan dia tak hilang memerah tu lagi Photobucket..so, tomolo kalau still mcm tu gak..kena gi check lagi kat ..

dah tu cukup la sepasang suamiPhotobucketisteri ni jer tak puasa di ajak nye anaknye skali tak puasatakboleteruk tau..semua tu sebab masa gi barang..aiman Photobucket merengek mintak air kotak..papa dia dgn baik hati bleh plak belikan Photobucket HAMPEH tulPhotobucket

Jadi di Hari Kemerdekaan ni..kitorg semua merdeka gelakguling aduhaiPhotobucket tak sesuai tulPhotobucket..Photobucket lah..walaupun dah terlambat nak gak wish..

PhotobucketPhotobucket SELAMAT HARI KEMERDEKAAN NEGARAKU MALAYSIAPhotobucket PhotobucketPhotobucket


Photobucketler dah ngantok gilePhotobucketPhotobucket tapi nak sahur duluPhotobucket sebelum tdo..sepatutnye nak letak video bunga api Photobucket (smlm record masa kat seremban)..sampai seremban tul² jam 12 tghmlm..pastu ada plak bunga api Photobucket time nak tunggu lepas dari roadblock..tapi disebabkan loading lambat..Photobucketmalas nak letak.. Photobucket lah semua.. next time..Photobuckettata Photobucket titi Photobucket tutu Photobucket..
www.tips-fb.com

0 comments on "Di Hari Kemerdekaan..Ada Orang Tak Puasa..HuHu"