Sunday, September 6, 2009

Look-alike Meter and Celebrity morph

Posted by Cinta Hatiku at 2:58 AM
weekend Photobucket ni sajer buat benda yang tak perlu dibuat Photobucket ..sebagai contoh benda alah kat Photobucket bawah ni ihikhik..
Photobucketdah agak dah muka aiman rindu mesti mcm papa dia..merajuk nasib baik 4% ajer jelirPhotobucket

PhotobucketTapi takpe little princess rindu ni berlaku adil Photobucket cayunk Photobucket to princess mia Photobucket ihikhikPhotobucket


Lagi benda Photobucket alah ni plak Photobucket..”OMG" kalau saya kurus mesti muka mcm actress Hongkong tu Photobucket wakakakagelakguling perasan tak hingat Photobucket jgn jelesssPhotobucket i like..Photobucket click play cepat..

Photobucket lah pada semua peminat sayaPhotobucket WAH..terlebih sudah Photobucket..saya dah mengantok..nak masuk tdo PhotobucketPhotobucket..semoga mimpiku indah² belaka PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket cayunk korang semua yang baca blog ni love ..PhotobucketPhotobucket(perasan tul..bukan ramai pun baca blog dia)gelakguling menci tau Photobucket
www.tips-fb.com

0 comments on "Look-alike Meter and Celebrity morph"