Wednesday, September 16, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST

Posted by Cinta Hatiku at 5:45 PM
Photobucket

dalam merayap tengok blog orangihikhik terperasan plak ada contestPhotobucket sekarang ni dah gile contestPhotobucket asal nama nye contest sy nak join..gelakgulingwakakakaka..masuk pun contest tuk anak²..sebab diorg ni very the chomeyPhotobucket..mama dia pun Photobucket chomey gak Photobucket..ihikhik eleh..gatai jeles la tu..

Photobucketlah nak story ckit about this contestPhotobucket ..contest ni bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009..last minit join tu..Photobuckethuhu..nasib ada gambar princess mia tgh PhotobucketsleepPhotobucket..ni pun snap masa kat KLCC park..Baiti @ Mizz Zizee ni the owner of LoveMyNewLife blog yang anjur contest ni..sempena ulang tahun Photobucket dia yang ke 26..this september..AiseyPhotobucket sama la kite yer..cuma sy dah nak masuk 30 gigil..Hadiah plak takde siapa yang tahu..hanya Baiti dan keluarga dia jer tahuPhotobucket Ape agaknye ye rindu..takpe kite nantikan love..kalau menang laaPhotobucket..

Yang menarik about LoveMyNewLife blog ni..pasal ada contest laPhotobucket..yang lain nye sebab ada story pasal Photobucketfashion..holiday..Hobi Photobucket shoppingnye (mcm saya gak la tahu ajer tempat yg ada sale) dan semestimya pasal Photobucket kan..yer la..semua ibu suka giler kalau nampak baby..HahPhotobucket kat bawah Photobucket ni..gambar mia masa dia syok tdo..sempat snapPhotobucket..

PhotobucketPhotobucketMia Aisy Syafiah Binti Ainul HezrinPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket8 May 2009PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketHospital Ampang, SelangorPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketMurni Rahayu Binti AriffinPhotobucketPhotobucket

www.tips-fb.com

1 comments on "CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

Baiti @ Mizz Zizee on September 17, 2009 at 4:45 PM said...

salam terjah dear..huhuh nice blog..hehehe...tq for joining dear..tembam nyer pipi dierkk