Wednesday, September 9, 2009

09/09/09

Posted by Cinta Hatiku at 11:44 PM
Hari ni ada kejadian yg tak diingini..ni baru sampai ..dr jalan jam..pastu sampai pengasuh amik bebudak..balik kejap Photobucket..(jarak dr pengasuh leh jalan kaki jerPhotobucket..) sampai umah salin baju jap..sebab susah nanti nak nyusu kan mia..keluar balik gi bazar beli air tebu dgn roti john (buat bekal buka Photobucket) pastu terus rush ke HKL..tujuan nak melawat father in law..sebab baru dpt call dr mak ..bitau yg doktor scan kepala ..dpt tahu ada pendarahan dlm otaknangih..Ya Allahdoa..dugaan mu sungguh berat tuk suami ku..hubby yg leh control tak nangis..sy yg dah sebak..pastu half way jer..tak sampai pun ..sebab tayar pancit masa kat bulatan Kg pandan..berenti tepi kat restoren ape tah ada karaoke..lama tul nak tukar tayarPhotobucket..sebab pun dah berumur..last² adik ipar dtg amik sy dan anak² ..dia hantar balik ..sebab tayar takleh tukar..screw ke ape tah..nak bukak tayar tu patahsigh..cian kat hubby..kitorg buka puasa dgn air tebu dan roti john jer..tp hubby la makan 3 suap jer..mesti skrg ni dia lapar gilesedih..ni tgh tunggu dia balik..coz tayar still takleh tukarPhotobucket..panggil truk angkut kete bawak balik kat area umah..ada bangkelsighnampak gayanye besok lepas keje pun sama gak rushing nak ke HKL lagi..nak tgk abahPhotobucket..sedih bile dgr berita dr mak..walaupun diorg tu mertua..tp sy Photobucketsyg diorg mcm parent sendiri..sebab takkan dpt mertua mcm diorg..(yg penting sporting..ihikhikhehehehe)

hari ni birthday my brother in law "abg ghani"..(suami pada kakak sy yg bernama mastura)..lupa nak wish..wish jer la kat cni..

PhotobucketHAPPY BIRTHDAY!! TO ABG GHANIPhotobucket
PhotobucketSemoga panjang umur dan dimurahkan rezekiPhotobucket

teringat plak..hari ni gak birthday my exschoolmate..ihikhikekekeke..ape la cite dia ni ek..masih frust lagi kergigil..yer la cinta tak kesampaian..(suka main tarik tali..) sape suruh..gelakguling lain kali kalau suka ckp suka..bila org ckp suka buat tak tau..bila org dah no heart feeling baru nak hegeh hegeh..sape suruh lambat..gelakguling wakakaka..org dah serah hati ni kat org lain..(sape la agaknye org turindu)eleh..kalau dah tau sape diri anda tu..jgn nak sengeh yer baca blog niPhotobucket..Cinta ku pada mu hingga ker syurgaPhotobucket..ewahh!! nak lometik plak..ok la penat ni..banyak benda nak buat..basuh baju dan sidai Photobucket baju sekali..Nite PhotobucketPhotobucket selamat bersahur semua..Photobucketdaa..
www.tips-fb.com

0 comments on "09/09/09"