Thursday, June 25, 2009

Sup Tulang Merah.

Posted by Cinta Hatiku at 11:38 PM
Hari tu gi membeli belah Photobucketkat TESCO Ampang..beli barang dapur..seblum tu singgah lunch kat My Mom Chicken Rice..Kedai Linda Onn..Tapi tak makan nasi ayam pun..sy makan mee rebus tulang..teringin nak mkn..walaupun mee rebus tulang dia tak mcm kat JB..hehehe..ape² pun kat JB gak bestPhotobucket..hubby sy plak kalau dh mkn kat ctu mesti order sup tulang merahPhotobucket..disebabkan tak dpt sup tulang merah kat beach road, singapore..yg kat linda onn pun jadi..

Hmmm..yg buat tensionnyediorg ni service lembab mcm siput Photobucket..setiap kali order..mesti hubby sy nye order sampai lambat..sy sampai dah abis makan..still tak sampai gak..bile sampai plak..hangus..bukan sekali..tapi dah banyak kali dah..rasa mcm nak complain jer..tapi tak tersampai plak niat tu..

Tapi kan camne kitorg bebel pun..kitorg tetap gi gak mkn kat ctu..maybe dah takde choice..ye la kat KL ni restoren linda onn jer yg kira ok jual sup tulang merahPhotobucket
www.tips-fb.com

0 comments on "Sup Tulang Merah."