Friday, June 12, 2009

Custom Made..

Posted by Cinta Hatiku at 6:13 PM
Custom made?? Mcm perabut ajer..sebenarnye nak cite pasal tanda lahir..memula tak perasan pun yang si kecil molek ni ada tanda lahir..ye la..saat abgnye dilahirkan dulu terang terangan nampak tanda lahir di dahi si aiman..bile nurse tunjukkan baby yg keluar dari perut sy..so tahu la tu anak aku..org lain takleh tukar.. ..skrg part mia plak..takde plak nampak tanda lahir tu....nasib baik baby yg keluar dr dlm perut sy ni sentiasa berada didepan mata sampai keluar dari labour room..so, tak la risau tertukar baby ker..isk selisih..ape kes tertukar baby?? ingat telemovie indon ker?? nak tertukar baby??

Berbalik pada tanda lahir..so kite tgk tanda lahir yang ada pada si aiman ni dulu..

Tgk la ni masa aiman berusia seminggu..kecil jer..berat lahir pun baru 2.63kg..Nampak kan tanda lahir di dahi Aiman..skrg compare kan gambar bile dah besar..



Hmm ambik....sihat membulat..dah obes pun..kena diet..skrg tgk mia plak..tanda lahir dia memang tak nampak kalau tak cari..



tu dia..kat celah rambut tanda lahir dia..isk isk isk..tapi ape pun bagus gak ada tanda lahir..takleh ditukar ganti..dah di cop made by mama dia.. kuang kuang kuang.. ..so korang agak la kalau aiman kecik rupa mcm tu..dah besar comel..agak² mia camne?? nak tgk bile mia besar camne??


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Jeng Jeng Jeng


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.



Kuang Kuang Kuang....jgn marah yerrrr..saje jer..mesti korang tension kan

www.tips-fb.com

0 comments on "Custom Made.."