Wednesday, March 3, 2010

Mia Admitted at Hospital Ampang

Posted by Cinta Hatiku at 7:48 PM
rasanye kengkawan dah tau acha mia masuk hospital..sedih rasanye tengok acha mia ..dah la takleh nak makan dan minum..nak telan air liur pun sakit..masa bawak ke hospital tu kena la jumpa dgn MA(medical assistant) dulu..ada ke dia leh ckp camne akak tau ni HFMD (Hand Foot Mouth Disease) dlm hati ni nak jer perli balik..ape ingat tak sekolah ker kalau rajin membaca mesti la kite tau..kalau takde knowledge takdenye nak main ckp jer..lagipun sbb aiman dulu dah pernah jangkit HFMD..Symptoms dia sama..bile doktor dah check darah..result keluar doktor ckp memang HFMD..tak tahu la jangkit siapa..sbb kat pengasuh ada ramai budak..tak sempat plak nak tanye..

salah symptom HFMD

Kepenatan menangis

berdarah sebab acha mia tarik

ape² pun alhamdulillah..mia sekarang beransur sihat..cuma blum makan jer lagi..mungkin lagi atau hari kot ulser dlm mulut tu hilang..kay la..takleh lama ngadap pc..kang si kecik tu mengamuk..dalam mia sakit² sempat plak mama dia snap kat hospital ..lain kali date cite lain plak daaaa
www.tips-fb.com

1 comments on "Mia Admitted at Hospital Ampang"

NUN.aini ۞ on March 3, 2010 at 11:12 PM said...

cepat sembuh acha mia dear~
jgn kasik mama risau lagi...
mwah mwah!