Sunday, March 14, 2010

I belanja U ..U belanja I

Posted by Cinta Hatiku at 2:20 PM
topic entri mcm best gile ..give and take ..I belanja U ..U belanja I balik..tapi kan give and take ni tak achi langsung ..sian achi plak yang disebut²..padahal takde kena mengena pun dalam topic entri kali ni..nak tahu kenape ..Plan saya belanja Hubby makan..Hubby belanja saya tengok wayang..yang tak achi nye..saya belanja makan..Mahal..amboi berkira bini dia ni..yer la tiket wayang baru RM13..campur seat saya dan aiman..jadi la RM33..saya plak belanja makan RM88 ..HoHoHo..Tapi takpe la..janji bahagia..sebenarnye nak cite pasal ape yang kitorg buat semalam ..saje selitkan cite kat atas

Semalam kitorg pi tengok wayang..si aiman ni dah lama request nak pi tengok wayang..dengan makan popcorn..so sempena cuti sekolah..yang baru start semalam..sebab mama papa nye sibuk berkerja..so permulaan cuti sekolah dia akan dipenuhi aktiviti..so start isnin ni sampai jumaat takde la dia bising..pasal tak pi memane..

tiket parking..sekali dia keluar..tekan sekali jer

kali ni tiket parking mengong..keluar sampai .tiket..tapi yg printed hanya satu tiket jer..plan nak tengok wayang kul 7:50pm..tapi tiket sold out..so beli la tiket kul 10:10pm nyer..tu pun..mak aii..seat depan skali..dah tu tepi plak tu..memang takde seat dah..nasib ko la bedah..

Tiket Wayang

bile dah tiket wayang jam 10:10pm so plan bertukar..should be..makan after tengok wayang..tapi disebabkan ada masa lagi jam..so terus pi makan kat foodcourt yang ada jual makanan seafood tempat ni memang sedap gilos..menu kitorg order adalah seperti dibawah ini
Ketam Masak Daun Kari

Udang Bawang Putih

masuk ni dah kali datang makan kat cni ..serius sedap gilossss..location Bukit Bintang..kalau dari pavillion..trafit light yang biasa org cross nak ke star hill tu..ko terus turun bukit ke bawah ..pastu sampai kat restoren cina yang berdepan dengan club..korang belok ke kanan ikut lorong tu..nanti jumpa la foodcourt..diorg ni berniaga malam jer ..start kul malam kot..korang yang teringin tu bleh try After makan tu kitorg jalan kaki balik ke pavilion..pastu terus masuk panggung sebab dah jam 10:10pm..dapat seat wayang pun baru nak start Cerita Alice in the wonderland ni takde la best sangat..kat umah pun aiman ada story book dia so saya tau la jalan cite dia kan..disebabkan nak layan kan si aiman..turutkan ajer..kalau tak dah tengok Niyang Rapik mau tak tutup mata si aiman..sepanjang kat dalam panggung..abis cerita terus balik rumah sebab dah sleepy..masa nak bayar parking..gilos la..macam tak caya jer..
RM tu..mahal gilos..selalu paling mahal pun RM jer

disebabkan lama sgt dari jam 7:30pm kitorg parking..sampai la jam 12:30pm tu yang jadi RM tu..tapi mahal gilos la..pi times square lagi bagus..parking murah ceh sabo jer la.. la hubby pun dah balik ..plan nak pi picnic arie ni..mandi kat bukit belacan..tapi tak confirm lagi..nak bincang dgn dia jap..makanan dah siap pun..masak NASI LEMAK arie ni.. Daaa

Rating
Alice In The Wonderland jer
Menu Seafood

Tu jer rating yg belh saya bagi..
www.tips-fb.com

2 comments on "I belanja U ..U belanja I"

biztoone on March 16, 2010 at 12:37 PM said...

alamak best nye ketam n udang tu, tapi malang nye takleh makan..alegik..huhuh

tak best eh cite alice tu? tapi tngk seat penuh je..tak bkesempatan nk tngk..huhu

Cinta Hatiku on March 16, 2010 at 2:13 PM said...

cite tu tak best sgt la..tp cantik la..hahaha..sebab tak best?? sis selalu gak bacakan cite tu kat aiman..