Sunday, March 7, 2010

Jalan² Cari Pasal

Posted by Cinta Hatiku at 7:58 PM
semalam sabtu plan menjadi gak ..tujuan ke midvalley nak shopping hadiah kawen tuk my adik ADIK ye la saya anak bongsu mane ada adik kan..ADIK yang saya maksudkan tu adalah ADIK angkat saya ..cian kat dia sebab akak dia ni tak dapat hadir kat majlis kawen dia next week..sorry yer dear dulu time akak dia ni kawen sanggup dia datang..nak wat camne kan without hubby susah nak bergerak jejauh ke midvalley pun dah huru hara dibuatnye ..so before shopping hadiah tu my other plan jumpa dengan my new friend ..Kak Shelly kenal pun from fesbuk kak Shelly ni kawan kepada my biras start kenal pun tak ingat la pasal comment..tp comment ape pun me tak pasti.. ignore that story i'll meet her at mcd..as usual..si aiman kalau nampak mcd berhantu ckit nak nak sekarang ni dia proses on diet..tu yang rambang mata tu..lepas makan kak shelly nak pick up anak dia yang abis tuisyen..so pisah la sampai citu so saya pun ke JASCO dulu..tujuan buat susu mia..kat JASCO ada babyroom..bleh buat susu and tukar pampers..so lepas settle kan mia..lalu kat bahagian baby First thing yang saya perasan adalah CONTEST wah terus baca ape yang diperlukan tuk masuk contest tu..

Syarat² Penyertaan
Mesti beli product baby RM keatas
Umur plak tak ingat la plak tapi yang penting mia layak
Gambar berukuran 4R tidak dipulangkan
Contest tutup hingga 14 March 2010..tapi beli barang sampai 7 march 2010

setakat ni tu jer yang ingat..borang dah pun dihantar tadi di Jasco Maluri ..actually nak hantar semalam kat midvalley tapi tak sempat cuci gambar..photoshot pun after tau contest tu..tajuk contest tu Funniest baby contest 2010 tak tau la gambar mia ni nampak comel kelakar ke tak..masa amik pun kat the manhattan fish market..dinner with hubby skali tu pun cik abg sampai dah jam 8:30malam..

Picture for Jasco contest

agak² bleh menang tak picture ni masa sebelum makanan sampai banyak snap tp yang ni jer rasa mcm kelakar ckit muka dia so bile dah dapat gambar senang ckit hati..nak makan pun tenang..masa ni makan kat the manhattan fish market..jom tengok gambar lain plak

The Manhattan

Org ni la yang nak serve makanan kitorg

Terbakar Terbakar

My Food

dah banyak kali hubby ajak makan kat cni tapi me buat tak reti jer motif saya tak suka makan ikan..kali ni pergi sebab sian kat cik abg..ngidam kot..so mintak la waiter dia suggest kan menu yg best dapat la seperti di atas serius beb.. sedap Oh my prada I Like tapi kan udang yang sedap tu..muak ckit la..saya makan ckit jer total dinner kat manhattan RM69.90.. my darling sebab belanja kat manhattan ..hari ni kat jasco plak si aiman memula mintak KFC..suka tul dgn tuk janggut nie saya layan kan ajer..tapi cakap dgn dia nak withdraw duit dulu..so pi la ATM nearby Nandos..pastu terus dia ubah fikiran nak makan nandos..tapi bile sampai nandos..dia nampak foodcourt..terus ubah lagi fikiran ..katanye nak makan sizling yee mee..yang ada tolor..JIMAT duit mama sebab order baru RM12.90 ..lepas makan ingat nak pos kan hadiah tuk my ADIK ..tapi POS dah tutup..sunday open 10am to 4pm..hampesss nak rehat pasni..and tdo awal daaa
www.tips-fb.com

0 comments on "Jalan² Cari Pasal"