Thursday, May 24, 2012

Happy 3rd Birthday Mia

Posted by Cinta Hatiku at 2:56 PM
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

Photobucket
Assalamualaikum
harini ni baru nak date pasal princess kenit ni
8/5/2012 haritu birthday dia
komain lagi budak gigirl ni
sebelum tu jom tgk picture si gigirl ni
dari age hari hinggal la tahun

the day she was born ..tecik jer kan

day , sleeping beauty

day , merah padam muka

day , she was admitted at NICU for jaundice

bila kat wad , tak cukup dgn tangan..pasang kat kaki plak

custom made, percaya atau tidak
each of my kiddos have one
of this

ayoyo..pening pala la camni

months, start dah rambut nak terpacak

cute nah dgn ming ming dia..tp skrg sibuk nak bg darwisy

st time celebrate syawal..tgk pic ni cam darwisy plak

bosan..asyik duduk kat walker jer

abis kena nyakat

senyum sokmo

mia VS boo monster Inc

nak karaoke jugak

mode sexy

model of the year

morning smile picture untuk papa bile berjauhan

rajin sungguh

tak sabar nak ke sekolah

kejap jer dah membesar princess saya ni
memacam karena
buat papa mama tersenyum
tak lupa dgn dugaan yang diharungi
buat papa mama risau
jom tgk gambar birthday plak

1st birthday kena chicken pox daa
celebrate with kakak mimi dgn abg din

2nd birthday celebration

3rd birthday suprise celebration
from nenek, acu, yama and haidar

PhotobucketPhotobucketBuat Birthday GirlPhotobucket..Mama sayang kamu..PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketHappy 3rd birthdayPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketSemoga Jadi Anak Yang SolehahPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketDan Diberikan Kesihatan Yang Baik.PhotobucketPhotobucket



: hopefully after this leh la celebrate birthday mia..should be this week..tp this week penuh sangat agenda..kite celebrate nanti yer sayang
www.tips-fb.com

1 comments on "Happy 3rd Birthday Mia"

Mummy Dasy on May 25, 2012 at 11:32 AM said...

belated b'day Mia... comel+gedik :)