Wednesday, July 27, 2011

My Advance Birthday Gift

Posted by Cinta Hatiku at 3:41 PM
Alhamdulillah
to En suami..
for the advance birthday gift
one of my wishlist termakbul
tak sangka cepat tul
baru bulan dah dapat birthday gift
walhal birthday bulan
pape pun..alhamdulillah..
moga Allah melipat gandakan rezekimu sayang
mungkin ada yang dah tau
sebab saya date kat status facebook
tu pada yg ada add saya la
hari ni saya nak kongsi
kebahagian dan kegembiraan saya

elok jer bersampul

Ipad 2 - White Color

bukan saya jer teruja
aiman pun teruja gak
dah standby suruh download games
semalam plak saya request nak makan popeyes
nd time la saya makan kat popeyes
gigih en suami cari parking kat midvalley
parking full semalam
pastu dr midvalley ke lowyat
sebab nak beli cover case ipad
dengan screen protector
ye la benda dah mahal kan kena la jaga tul²
sempat gak ngecek bateri hp blackberry
bateri lama dah nyawa ikan
kejap je hp off
pastu dr lowyat ke ampang point plak
en suami nak cr barang katanya
bile dah sampai ke ampang point
ape lagi..ngecek la nak makan kimchi plak
sebelum ni tak tertelan..
ye la jeruk kobis kan..
masam masin gitu
time preggy ni gasak nah suka sokmo

lauk pilihan saya BBQ chicken

yg ni pilihan en suami..ikan mackerel

Air Barli Goreng

bagus tuk sejukkan badan
part menu anak² plak
diorg bedal air barli tu je dulu sebab
kena la tunggu papamama dia abis makan
coz mika request mcdonald..
pas abis layan bebudak tu makan
kat mcdonald pandan mewah
baru la kitorg balik rumah
walaupun letih sesangat..tapi happy
a lot of thanks to hubby

: Alhamdulillah..syukur sesangat dengan rezeki melimpah yg Allah berikan..saya doakan tuk anda juga semoga dimurahkan rezeki seperti anda mendoakan saya sekeluarga..amin
www.tips-fb.com

0 comments on "My Advance Birthday Gift"