Monday, July 4, 2011

Ape Pun Tak Bleh

Posted by Cinta Hatiku at 3:36 PM
boring plak bile tak keje
kalau tak keje bleh gi jenjalan takpe gak kan
ni duk rumah memerap jer
buat ape pun tak leh
dengan berat badan tak naik²
tekanan darah plak rendah
nak sidai baju pun mcm nak pitam
camne tu
ngadap pc bleh la sesekali
tak cam pregnant sebelum ni
berjalan tak hingat
tengok wayang
la ni melepek jer
sampai blog pun dah penuh sawang
skrg ni dah lepas pun trimester pertama
tp badan still weak lagi..
manja tul kali ni
org kata kalau pregnant first banyak dugaan
dah masuk - kurang laa
lain plak dgn saya ni
pregnant kali ke ni mcm² plak karenah nye

tengok la ni
sampai camni skali tau pembawakkan saya
sebelah tangan sakit
nak gengam pun takleh
tp pembawakkan ni sama mcm masa aiman dulu
lagi satu ptyalism..
dr aiman.. pastu mia la ni si cute dlm perut ni
pembawakkan yg memang setiap kali pregnant memang kena
ada org lepas trimester kedua dah hilang dah
ada plak yg sampai bersalin baru hilang
sama la mcm saya
budak dah keluar br hilang
bile dah memacam simtom
kesihatan pun teruk
doktor asyik bg MC jer
so duk la rumah dendiam
jaga kesihatan
bile berjalan jauh mcm haritu ke perak
pastu dr perak terus ke jb
sebab ayahanda sakit
teruk gak badan ni
travel jauh
sebab tu la jarang skrg ni date blog..
blog walking pun lagi laa
facebook plak tgk by phone jer
sejak seminggu ni br la ngadap pc
insya Allah pasni bleh la date
dan skrg ni dah start berjinak tuk berpuasa
tuk hadapi ramadhan yg mulia nanti
rugi rasanya kalau tak dpt berpuasa
sabtu kemarin je dpt la lepas hari berpuasa
dugaan tul..ye la tahap kesihatan kurang
tu yg cam susah tp tak plak rasa lapar
cuma badan je la terlalu weak
mungkin sebab tekanan darah rendah
tp alhamdulillah..
semua nye dipermudahkan
lah cukup lah story tuk entri kali ni
nanti sambung lagi yer
saya nak bg tips menarik tuk suami isteri
yang inginkan anak lelaki ataupun perempuan

Photobucket
jumpa lagi

www.tips-fb.com

2 comments on "Ape Pun Tak Bleh"

cityiklan on July 20, 2011 at 12:26 AM said...

berehatlah sebentar bersama kitkat :)
pertama kali datang ke blog ini..

cantik blog kamu..

___________
Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

Cinta Hatiku on July 20, 2011 at 5:44 PM said...

thanks