Friday, November 5, 2010

My 31st Birthday

Posted by Cinta Hatiku at 2:54 PM
huhu lama tul tak date blog ..sibuk la kekonon..
kat umah plak langsung takleh lelama ngadap PC
sebab budak tobon a.k.a mia ni tak bg peluang mama dia ngadap PC
start hari ni malas dah nak bercinta dgn blog lelama..
isi sekadar perlu ajer
kalau bebel banyak org nyampah tul ker
ops ni pun cam dah banyak rasanye

berbalik pada tajuk entri tuk kali ni
wah dah 31 tahun saya pada 17 September 2010
makanye dah sebulan lebih baru nak date
teruk kan almaklum la sibuk

Photobucket

Alhamdulillah panjang umurku..sekejap je dah 31 tahun
USIA buat pe nak berahsia..dari mana datang ayat itu
pinjam iklan garnier eh tul ke iklan tu

back to topic lagi asyik terpesong jer
on my birthday jatuh pada hari raya..
sib baik bukan st day raya..
kalau tak gamat sebab En suami tiada disisi
kena bertugas dihari mulia berjauhan kami berbatu batu
tapi on my bithday dapat la celebrate sesama
dan paling syok..hadiah birthday tu..one of my wishlist
so happy..so sayang sama ini suami
ape hadiah nye cuba teka senarai wishlist dah ada kat sidebar
jawapan nye saya akan bitau next entri
suspender ckit.. GTG..budak tobon ni dah bising ..
tunggu my next entri daaa..
www.tips-fb.com

0 comments on "My 31st Birthday"