Thursday, September 2, 2010

Rezeki Ramadhan

Posted by Cinta Hatiku at 3:03 PM

Assalamualaikum



bulan ramadhan ni rezeki mewah


syukur alhamdulillah



terima kasih pada yg bg hamper


besar gile hamper ni

anak dara tu dah tak sabar nak bukak

hamper ni tak bercuit pun..coz before this saya dah beli banyak gak la junkfood for aiman so dia pun tak berape heran sgt..dia heran nak bukak jer ..semua kalau bleh dia nak bukak makan tak gak..ada beberape tu saya bg kat anak kakak dgn anak jiran sebelah..rezeki kan kalau kite share kan lagi bagus..sebelum dpt hamper ni..tetiap hari selepas berbuka dalam kul ..saya jamu omei makan junkfood and kuih raya yg saya beli

kuih raya + junkfood

hehari tukar² kononnya nak bg semangat omei berpuasa la.. rasuah je kerja mama omei ni kan alhamdulillah ..si omei saya ni tak buang puasa lagi hari ni ada satu lagi hamper menyusul..seronok la si omei dan obon tu..mama dia pun seronok gak rezeki melimpah ruah..selain dr rezeki hamper semalam saya dapat duit raya dari bos..RM300 tu leh shopping raya kekadang berita sedih dapat dulu kan br berita gembira..berita sedih saya..saya dah story kat entry ni..ape² saya mungkin akan balik kg tanpa cik abg sayang sedih rasa hati ni cik abg kata awal pagi dah keluar..sembahyang raya kat masjid berdekatan dgn club..hopefully segalanye dipermudahkan amin..

p/s : ikutkan malas nak balik kg..nk raya kat club dgn cik abg
www.tips-fb.com

0 comments on "Rezeki Ramadhan"