Friday, December 17, 2010

Aiman 5th Birthday

Posted by Cinta Hatiku at 6:13 PM
huhu gilos la entri ni lagi lama
October entri baru nak date
sakan malas tul saya ni kan
takpe la..janji date..
banyak entri dikumpul ni bertroli²
on October genap birthday si bujang ni

bujang yer..yg baju kelabu tu dah berpunya
celebrate di times square
nak beli kek plak cerewet bagai
last² mama papa yg pilih

Lemon Chilled Cheese Cake Namanye
sedap gilos cake tu..
dinner plak di Kenny Rogers

makin tak sedap kenny rogers ni..
tak tau nape
after dinner bawak aiman ke bowling plak
seronok sakan la dia
for the st time bg dia try main bowling
aiman ni dah lama nak main bowling..
since tgk mama dia bowl
masa tu preggy kan si mia bulan
dah tu menang plak tu
malas sebenarnye nak tunjuk skill
tp kire dah lama gak la tak ber bowling ni
fav sukan masa zaman bujang dulu
set bowl dgn kasut pun still ada lagi
lah banyak melalut plak..
jomtengok aksi kami ber bowling

berlari lari anak membawa bowl..

lontaran dilepaskan

begitu sekali balingannye

Hasilnya..Walahhhh

aksi mok ngan pok nye hanya tontonan kami sajer..
pas abis bowling bawak aiman cari hadiah dia
plan nak belikan helikopter tuk hadiah
tp si aiman ni nak kereta plak..
rasanye dah banyak kereta control belikan..
tapi cepat jer jahanam

pastu dan² dia pegang kereta control bumble bee
sampai rumah tak sampai jam..
rasa angin berapi dah keluar dr telinga mama dia ni
dia dok rendam kereta kontrol tu dalam besen air
huk huk huk
nasib baik setelah dikeluarkan bateri
dan dibiarkan hari kering
baru leh on balik kereta tu..
kalau rosak meraung la mama dia ke esokkan harinye
tu belum robot transformer dia yg lain
begitulah kesudahan disebalik tragedi october..
www.tips-fb.com

0 comments on "Aiman 5th Birthday"