Friday, April 16, 2010

3 Hari 4 Malam

Posted by Cinta Hatiku at 1:11 PM
Photobucket

lama tak date blog..bersawang yer nak date la ni Nak cite penginapan di Sime Darby Medical Center known as Subang Jaya Medical Center Lama gak holiday kat cni ..3 hari 4 malam gitu..abis memacam Photobucket gambar mama mia Photobucketamik..from before admitted..jom tengok

Photobucket Senyum je walaupun sakitPhotobucket

PhotobucketSebelum ke Subang Medical CenterPhotobucket

PhotobucketTag NamaPhotobucket

PhotobucketAbis digegetnyePhotobucket

PhotobucketSambung MakanPhotobucket

PhotobucketAkhirnye terbongkang kepenatanPhotobucket

PhotobucketPercubaan Nak menangalkanPhotobucket

Photobucket Manja Tul Ngan Mama DiaPhotobucket

Photobucket Satu Botol AbisPhotobucket

Photobucket 30ml setiap 1 jam Photobucket

PhotobucketMacam² AdaPhotobucket

PhotobucketSuasana Bilik WadPhotobucket

Photobucket Ada Dua Katil Jer..Ni La No Katil MiaPhotobucket

hah tu jer cite nye..skrg mia dan beransur sihat.alhamdulillah..tapi aiman plak start demam semalam Photobucket dugaan tul..lah..sekarang ni malas sungguh nak date blog..nanti sambung lagi yer

Photobucket
www.tips-fb.com

4 comments on "3 Hari 4 Malam"

Mummy Dasy on April 16, 2010 at 5:41 PM said...

hahaha ingat makanan ke tu yang, dok gigit... xpe yg penting dah sihat..hope aiman get well soon..

Cinta Hatiku on April 16, 2010 at 5:57 PM said...

thanks for concern..heharap cepat sembuh..mama dah letih ..ekeke

A.I on April 20, 2010 at 5:07 PM said...

aloloo...syiannye dia. sib bek dah sembuh. riso gak musim2 demam skang ni..

Cinta Hatiku on April 20, 2010 at 5:50 PM said...

skrg ni nak kena berhati hati..mcm mcm jenis penyakit keluar..