Thursday, February 16, 2012

Rajin Adik Rajin.. Rajin La Belajar

Posted by Cinta Hatiku at 11:11 PM
Assalamualaikum Photobucket semua
Photobucket sebab sudi baca Photobucketblog saya
yg tak mendatangkan faedah untuk anda kan
pada anda Photobucket yang tak jemu² menjenguk Photobucket
mcm anda yang tengah baca ni
PhotobucketU laaa..
Photobucket
so entri Photobucketkali ni
nak story pasal Photobucketgadis genit saya
tapi story melalu Photobucket picture jer
letih la nak date pepanjang
korang yang baca Photobucket pun letih kan
so kite tgk aje gambar..
masa ni my little princess tgh meroyan Photobucket
akibat tak dpt tengok Photobucket TV
disney junior channel
bile amukkan tidak dapat di control
ipad la jadi Photobucket mangsa
bukan mangsa ape pun
mangsa rebutan Photobucket jer
Photobucket la tu kan
jom Photobucket
kite tengok picture Photobucket siapa yg menang
Photobucket

tekun Photobucket tul belajar

chomey nah Photobucket siap nak buat Photobucketpeace lagi

babat berlipat Photobucket tak hingat

Photobucket
tu jer
kisah si chomey Photobucket genit saya
ada masa nanti saya date lagi
Photobucket


Photobucket : cepat nah anak² membesar terasa diri dah tua la plak
www.tips-fb.com

0 comments on "Rajin Adik Rajin.. Rajin La Belajar"