Wednesday, January 18, 2012

Kisah Aiman Yang Sentiasa Tak Kesah

Posted by Cinta Hatiku at 5:30 PM
Assalamualaikum semua
walaupun agak Photobucket terlewat tp nak date gak
harini nak date story tentang aiman
lain hari darwisy nye story pulak
tak lupa Photobucketlittle princess
kang majuk plak anak dara tu
kalau takde story pasal dia
ceh..ayat mcm mia baca blog mama
ada la beberape picture Photobucket
yang bleh di Photobucket tayangkan
nak cerita sesatu tak larat Photobucket
tengok gambar jer la yer

aiman on graduation day
Photobucket12/11/2011Photobucket

on graduation day Photobucket with little sister
Photobucketmode : bermanja gituPhotobucket

aiman dehydrate
Photobucketmode : cuti sekolah yg tak seronokPhotobucket

Orentation DayPhotobucket Murid Darjah 1
Photobucketmode : excited..darwisy pun turut joinPhotobucket

masa perhimpunan
Photobucketmode : tekun ker mendengar tuPhotobucket

menunggu van sekolah untuk ke sekolah agama
Photobucketmode : penat bebenor aih..Photobucket

banyak lagiPhotobucket aksi si bujang sorg ni
tak terlarat aih Photobucketnak story mory
so Photobucket show off gambar jer laa
at least Photobucket ada gak nak di isi Photobucket kat blog ni kan
dari takde
ada masa nanti date lagi
Photobucket
to be continue dengan story lain plak

Photobucket : letih sesangat lately..dengan urat saraf yg sakit dan tangan yg suka kebas kebas bila menjelang pagi hari..mcm nak gi spa jer
www.tips-fb.com

0 comments on "Kisah Aiman Yang Sentiasa Tak Kesah"