Monday, October 3, 2011

Restoren Makanan Cina Muslim Mohd Chan

Posted by Cinta Hatiku at 12:48 AM
Assalamualaikum semua
sejak dua menjak ni
susah tul nak tdo
mengelodak jer perut ni
tah ape la yg dibuat gaknye kat dalam
rajin tul dia bersenam
bile dah camni
baik date blog kan
so, entri kali ni nak share
pasal satu restoren ni
korang pernah dengar
Restoren Makanan Cina Muslim Mohd Chan
yang saya pergi ni
kat Taman Melawati, Hulu Kelang
lama dah aim nak pi
pi pun time bulan puasa lepas
st time pi tengok penuh
so batalkan niat pi berbuka kat tempat lain
pastu nd time pegi pun penuh
lehai cam takde rezeki jer
tapi en suami tekad
dia nak tunggu gak..
so kitorg pun beli la juadah berbuka yang ringkas
di BAZAR Taman Melawati
si aiman dah start complain
sebab tak kenyang
bile bitau nak gi makan kat restoren tu baru dia diam
agak dlm 20 minit selepas berbuka
baru kitorg dtg balik kat ctu
sampai pun org still ramai
nasib la ada satu meja kosong
terus duduk kat ctu..
walaupun pinggan mangkuk cawan
semua masih tak dikemas lagi
nasib la diorg ni prihatin
cecepat clearkan table
so kitorg pun cecepat la order
makanan kat cni memang terBAEK la
takde la murah kire la
kalau nak makan makanan kat bawah ni
jom jom
tengok menu yang kitorang order

Sharkfin Soup

Siakap Stim Teow Chew Style

Ketam Masak "Kam Heong"

Daging Masak "Kam Heong"

serius sedap
pasni sesiapa yang teringin
especial yang duk KL ler
bleh datang try
suggestion untuk org yang ngidam nak makan sharfin
bleh dtg kat cni sebab murah

: next time nak gi lagi
www.tips-fb.com

3 comments on "Restoren Makanan Cina Muslim Mohd Chan"

abghani on October 4, 2011 at 11:25 AM said...

mcm kenal nie...i folow lah.

Cinta Hatiku on October 10, 2011 at 10:52 PM said...

hehehe..

Cinta Hatiku on October 10, 2011 at 10:52 PM said...
This comment has been removed by the author.