Monday, August 8, 2011

Alhamdulillah..Syukur!!

Posted by Cinta Hatiku at 4:06 PM
Assalamualaikum
salam ramadhan
harapan agar anda semua sihat
dalam menjalani Photobucket ibadah puasa
saya plak alhamdulillah sihat
hari lepas rezeki saya melimpah ruah
syukur sesangat
dapat vaucher jasco bernilai RM300
so ape lagi shopping la di JASCO
tapi kitorg shopping barang dapur je hari tu
spend takde la banyak
coz belum masa lagi nak shopping barang raya
so kitorg pi kat supermarket jer
dalam shopping tu saya sibuk cari lauk pauk ckit
en suami plak round melayan aiman dan mia
dlm tu en suami terpandang la Photobucketbuah cherry
dah lama gile cik isteri nya mengidam nak makan
tp harga tak mengizinkan
ye la cherry lebih mahal dr strawberry
confirm la kena sabar kan kalau nak murah
so kebetulan jasco jual harga murah
ape lagi dapat la cik isteri ni makan cherry malam tu
nak cerita pasal khasiat cherry
google confirm banyak penerangan

cherry yang diidamkan

selain rezeki makan cherry
dapat gak aiman makan ice cream
pandai pilih yang mahal jer
kalau biasa memang beli ice cream wall's yg biasa jer
ni mintak wall's cornetto royale

pilihan anak bujang yang berpuasa

wall's double dutch saya punya

hehehe
takde la banyak membeli
tapi bile dah masukkan dlm fridge
semput fridge saya
tengok la picture kat bawah ni

fridge atas yang padat

takde la sampai seminggu punya lauk pun
tapi dah penuh
macam nak kena ngecek je dgn en suami
beli fridge baru..yang ni buat nd fridge
lagi pun fridge ni dah umur tahun
tapi kalau nak ngecek kena la tunggu en suami dpt bonus
moga rezeki kami sekeluarga melimpah
AMIN

: Semoga Anda Juga Diberikan Rezeki Yang Melimpah Dan Kesihatan Yang Baik..Amin

www.tips-fb.com

0 comments on "Alhamdulillah..Syukur!!"