Tuesday, July 14, 2009

Princess Membesar dengan Sihat dan comel

Posted by Cinta Hatiku at 4:47 AM
Gatal dah tangan ni nak menaip..lama tak Photobucketdate post..sibuk dengan mencari template baru..tapi tak gak jadi ..semua fail..agaknye tangan ni tak creative kot bile depan Photobucket ..tapi creative kat kertasPhotobucket..almaklumla..masa belajar dulu mane la ada software yang cencangih..dulu guna dos..ape lagi ek..lupa la plak.. wakakakaka..skrg memacam..ni proses learning la ni..sambil tu sibuk mencari kerja..lama dah tak kerja..ada offer tapi kat JB..balik hometown..sy suke..tapi hubby mcm tak suke jer nak balik hometown..dia mcm lebih rela duduk di KL ni..leh nampak KLCC hehariPhotobucket..lambang kemegahan negara kite..


Dalam process learning ni..sibuk gak nak buat scrap picture..hehari kena bebel dgn cik abangPhotobucket..dia kata tak hehabis..macam mane nak habis kalau buat asyik tak jadi jer..memacam software dah try..mcm tak kena jer..nasib la mia tak meragam..si suami ni bebel bukan pasal ape..dia pun nak guna Photobucket gak..tu pasal la ..dia bising..ye la kena share..Photobucket sy yg dulu kat kg dah jual dgn kakak sy..ye la masa pindah ke KL dulu takkan nak angkut semua..nasib la kena share...Photobuckettakmo share belikan laptop baruPhotobucket..wakakakaka...


Ni dah terkeluar topik..topik nak cite pasal mia..Photobucketsi comel ni dah membesar..dan membulat ckit..



Tgk la tu..cute kan..okay la..sebenarnye dah lewat ni..nak balik kampung..mungkin lama la nak Photobucketdate blog lagi..hehehehe..Photobucketdaaaa...
www.tips-fb.com

0 comments on "Princess Membesar dengan Sihat dan comel"